Крем-бальзам від лишаю і псоріазу

Healer Cosmetics
ХК-0030
25,20
грн.

За призначенням: При захворюваннях шкіри

lwh: 10x65x95 mm

Weight: 10 g

ОПИС
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
СКЛАД

ОПИС

Ефективний засіб, розроблений з натуральних компонентів. Рекомендується використовувати при подразненні і лущенні шкіри, попрілостях, екземі, лишаю, псоріазі та інших шкірних захворюваннях.
Активним діючим компонентом крем-бальзаму є комплекс витяжок з лікарських рослин. Комбінація екстрактів стебел і листя череди, чистотілу та любистку забезпечує проникнення крем-бальзаму в лускаті ущільнення, розм'якшує їх. Екстракт кореня оману, календули і натуральний березовий дьоготь сприяють м'якому відшаруванню ороговілих клітин, надають крем-бальзаму бактерицидні і протизапальні властивості. Ефірна олія ялівцю, олія обліпихи і екстракт алое активізують процес клітинного оновлення, повертаючи шкірі еластичність і природний колір.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Нанести крем-бальзам на уражені ділянки тіла і дати йому ввібратися. Процедуру проводити не меньше одного разу на день після приймання ванни.
Увага! Вживання алкоголю викликає загострення захворювань!

СКЛАД

Вазелін, цезерин, ланолін, екстракти стебел і листя чистотілу та череди, кореня оману, софори, екстракти календули, любистку, алое, віск бджолиний, олія обліпихи та ефірна олія ялівцю, дьоготь березовий.
Click to order